Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Klaar voor 2018! – Studio IJsseldijk

Klaar voor 2018!

Studio IJsseldijk is klaar voor het nieuwe jaar! In 2017 hebben we een flink aantal mooie projecten gedaan, waaronder alle audio opnames (gedichten en liederen van de dichter Staring, zowel in de studio als op locatie) voor het te openen museum STAAL in Almen, diverse video registraties & edits en we zetten de lijn graag voort in 2018. We zijn in het 4e kwartaal van het afgelopen jaar gestart met de opname van de 2e CD van D-licious Vocals; de verwachte release hiervan is mei/juni.
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *