Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.studio-ijsseldijk.nl/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Nieuw: Demo Dagen – Studio IJsseldijk

Nieuw: Demo Dagen

Nieuw bij Studio IJsseldijk: de Demo Dagen! Tijdens deze speciale dagen voor kids, volwassenen en koren, kun je een demo opnemen tegen een speciaal, verlaagd tarief.

De eerste data zijn 18 april (kids), 21 april (volwassen) en 12 mei (koren).

Zangers, zangeressen (solo of duo), koren (tot 12 personen) en instrumentalisten (solisten, geen bandjes) zijn van harte welkom op deze dagen. De stijl van het op te nemen liedje maakt niet uit: pop, jazz, rock, klassiek, alles kan! Je stuurt van tevoren je instrumentale begeleidingstape naar ons toe (bijvoorbeeld een karaoke versie van het liedje) en wij zorgen dat op de Demo Dag alles klaar staat voor je. Als je zelf geen begeleidingstape hebt, kunnen wij je helpen deze te vinden tegen een zeer geringe vergoeding.

Solisten, duo’s en kids krijgen 1 uur studiotijd ter beschikking; voor koren is dit 2 uur. Ben je goed voorbereid, dan kun je in deze tijd misschien zelfs twee nummers opnemen, of bijvoorbeeld zelf de koortjes inzingen of een tweede stem spelen bij het liedje wat je hebt gedaan.

Na de Demo Dag worden alle opnames professioneel gemixt. Je krijgt deze vervolgens zo snel mogelijk thuis gestuurd via de mail of WeTransfer.

Alle informatie staat vermeld op de speciale Demo Dag pagina op onze site. Aanmelden kan via een mailtje of een belletje/appje/sms naar 06-42302450 / 06-54971836.
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *